Dobot

Dobot Arm er en robotarm som har blant annet 3D-printer, lasergraverer, griper og sugekopp. Armen er ikke større enn at den får plass på et skrivebord . Denne robotarmen gir følelsen av en industriell robot når det kommer til funksjoner som er tilgjengelig for brukeren.

Den kan programmeres med Python, C++ , Java med flere. Dobot Arm har ett eget API. Den har “Teaching and Playback”-funksjon for å enkelt lære den til hva den skal gjøre. Det finnes porter for å koble til Arduino, Raspberry Pi og tilsvarende.
Vi har en pakke som egner seg ypperlig for skolebruk/DIY
Den inneholder: Dobot Arm , 3D-printerhode og extruder, laser (500mW), gripeklo, sugekopp, verktøy for skrive/male, kompressor, Leap Motion, WiFi, bluetooth osv.
Dette har en pris på 12.700 kroner eks mva, pluss eventuelt frakt

Om dette er interessant har vi en Dobot Arm som dere gjerne må teste ut og vi besøker dere gjerne for en demonstrasjon.

Her er noen videoer av Dobot Arm:

 

Det kommer også en større versjon, Dobot M1, som er under produksjon i disse dager og ventes på lager hos oss april/mai.
Pris på den er ikke klar ennå, men hovedenhet uten tilleggutstyr er estimert til 25-30.000 kroner eks mva.
Med utstyr for 3D-printing, lasergravering, griping, sugekopp og eventuelt rail, lodding og visual kit vil prisen ca bli 50-60.000 kroner eks mva .

Her er en video av Dobot M1:

 

Dette er bare et lite utvalg og ønskes mer info rundt Dobot og bestilling er det bare å ta kontakt med Morten Halkjær på 93697145

Alcom AS er offisiell distributør for Dobot i Norge