Objektanalyse

VCA - Video Content Analysis

riva vcaIntelligent videoanalyse er en teknologi som brukes til å analysere videoen for bestemte data, for eksempel atferd, gjenstander eller holdninger. Den største utfordringen her er mengden data som skal behandles. Når alle bildene blir overført i sanntid, og i svært høy kvalitet, er det svært store datamengder som produseres som ikke bare resulterer i høye kostnader for lagringsmedier og harddisker,  analysen av bildene krever mye tid. 
 
Videoanalyse bidrar til å redusere datavolumet. På grunn av de spesielle filtreoverfører bare kameraet hva som er forespurt. Videobildene er allerede analysert og evaluert før det enten lagres i kameraet eller overføres til lagring. Dermed er nettverket samt ytelsen lettet, personell og lagringskostnader er redusert, og tid er spart
 
Utover dette kan f.eks falske alarmer som utløses på grunn av dyr reduseres til et absolutt minimum. En selvlærende algoritme tilpasser seg automatisk til miljøendringer, ignorererat  lyset endres grunnet skydannelse, kunstig lys og auto-iris kamera drift, samt repeterende bevegelser som svaiende trær eller rennende vann.

 

Egenprodusert
Sengevakt

Sengematte 800px

Les mer


 

Bevegelig kamera
med laser-lys

311

Les mer

 


 

4G Router


NB1600-L-1

 NetModules NB1600-LTE Ekte mobilt bredbånd til industrielle applikasjoner. Fungerer med både Telenor og Netcom 4G