Videoovervåkning

Milestone XProtect® programvare for videoadministrasjon (VMS)

Milestone Systems tilbyr et bredt spekter med produkter for videoovervåking, inkludert XProtect® programvare for videoadministrasjon, og Milestone Husky™ nettverksvideoopptakere (NVR). Milestone sine produkter er designet med åpen arkitektur, og er kompatible med flere IP-kameraer, enkodere og digitale videoopptakere enn noe annet VMS-produkt fra andre produsenter. Siden produktene våre er basert på en ekte åpen plattform, kan de integreres med dagens beste analyse- og forretningsløsninger, og utvide det som er mulig å oppnå med fremtidige innovasjoner. Enten installasjonen din bare er noen få kameraer, eller om den har flere tusen, så finnes det et Milestone-produkt som møter dine behov.

Milestone Systems ble grunnlagt i 1998, og er en verdensledende leverandør av IP-videobehandlingprogramvare på åpen plattform (VMS), med hovedkontor i København, Danmark.

Milestone XProtect® VMS er et kraftig, pålitelig og enkelt system, noe som bevises med mer enn 150 000 installasjoner verden over. XProtect VMS er basert på ekte åpen plattform-teknologi, og fungerer med det bredeste utvalget av kameraer i bransjen, og de beste forretningsløsningene i klassen, så som adgangskontroll og videoanalyse.

Produktporteføljen til Milestone inkluderer også Milestone Arcus. Dette er en plattform for videoovervåking som er laget for å bli bygget inn i maskinvareenheter. Milestone Husky NVR-serien som er klar til bruk og kombinerer maskinvare med markedsledende overvåkingsprogramvare fra Milestone.

XProtect VMS er kompatibelt med mer enn 5000 enkodere, IP-kameraer og digitale videoopptakere (DVR) fra nesten 150 leverandører verden over. Milestone jobber kontinuerlig med å øke kompatibiliteten med nye enheter.

De fleste Xprotect VMS-ene fra Milestone har ubegrensede integrasjonsmuligheter takket være Milestones Integrasjonsplattform Programutviklingspakke (MIP SDK), som gir rammeverket for integrasjon av applikasjoner som adgangskontroll, innbruddsdeteksjon og videoanalyse. XProtect-pakken med produkter oppfyller kravene i enhver overvåkingsinstallasjon, fra overvåkingssystemer på enkeltsteder med få kameraer, til komplekse anlegg med flere installasjoner og dedikerte overvåkingssentre.

Les mer om de forskjellige Milestoneproduktene